Vyhledávání
Jak uvařit levně a přitom dobře a zdravě. Anuše při psaní svých receptů vycházela nejen z českých tradic, ale také zde najdeme stopy kuchyně evropské. Ve své době také sledovala nejnovější trendy ve zdravém stravování . Obsah: Polévky, omáčky, masitá jídla a pečeně, drúbež domácí, zvěřina a divoká drúbež, ryby, králičí kuchyně, paštiky, sýry, lahúdky, příkrmy, saláty, zeleniny, pečivo a cukroví, nádivky do pečiva, polevy, zmrzliny, krémy, zavařeniny, šťávy, kompoty, cukrovinky, ozdoby dortú, cukrovinek a rúzných mäsitých jídel, nápoje.
Naše cena | 80 Kč |
Skladem | |
Počet stran | 330 |
Stav | bez obálky |
Nakladatel | Paseka, Praha 1990. |