Vyhledávání
České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z domácích surovin. Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená evropskými a světovými trendy nabízí lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně.
Běžná cena | 349 Kč |
Naše cena | 314 Kč |
není skladem | |
Počet stran | 0 |
Stav | nová kniha |
Nakladatel | Ikar |
LILIPUTIN | 359 Kč |
Němec Jan | |
NA DIVOKÉM VENKOVĚ | 223 Kč |
Grestenbergerová Eva | |
PŘIJÍT ZA SVÍTÁNÍ | 359 Kč |
Cílek Václav | |
ŠELMA | 448 Kč |
Šmehlík František |