Vyhledávání
Věděli jste, že borůvky prospívají našemu srdci a mozku? Slyšeli jste o tom, že omega-3 mastné kyseliny zlepšují naši schopnost soustředění? Tušili jste, že opuncie normalizuje hladinu krevního cukru a léčí potravinové alergie? Šéfkuchařka Jenny Ross vás v této knize seznámí s objevy předních odborníků na zdraví a výživu, včetně Daniela Amena, Dr. Michaela Shannona a dr. Gabriela Cousense, a předloží vám vědecké a výživové teorie, které objasňují pozitivní účinky syrové stravy na naše zdraví. Díky doporučením a receptům v této knize může být váš jídelníček velmi příjemnou a účinnou součástí cesty k uzdravení. Jenny vám ukáže, jak si připravit lahodné syrové pokrmy a sladké i slané svačiny, které dodají vašemu tělu velké množství živin a současně budou působit jako preventivní medicína. Ať již si přejete zlepšit zdraví svého srdce, mozku či kostí, zvýšit schopnost soustředění, podpořit vývoj svého dítěte anebo lépe zvládat diabetes, tento srozumitelný průvodce vám ukáže, jak můžete dosáhnout co nejlepšího zdraví díky přirozené živé stravě.
Běžná cena | 388 Kč |
Naše cena | 349 Kč |
Skladem - Kudrnáčova 1289, Turnov | |
Počet stran | 0 |
Stav | nová kniha |