Vyhledávání
Cukrářská výroba I Pro 1. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka
BLÁHA, Ludvík; KADLEC, František; PLHOŇ, Zdeněk
První díl učebnice, uvádějící druhy výrobků z těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.
Skladem cena: 120 Kč
Srkala, Antonín Černý, Jiří
Dranžírování, flambování a dochucování.
Skladem cena: 60 Kč
PSYCHOLOGIE OBSLUHY A SLUŽEB PRO STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ
E. Bedrnová D. Pauknerová
Skladem cena: 40 Kč
Gustav Salač, ill. Václav Hanuš
Učební text pro studijní obor provoz hotelů a společného stravování a pro učební obor číšník a kuchař-číšník.
Skladem cena: 75 Kč
SUROVINY PRO UČEBNÍ OBOR CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA
Bláha Ludvík, Šrek František
-skladkvet-
Skladem cena: 150 Kč
Technologie příápravy pokrmů 2
Sedláček H.
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy.
Skladem cena: 80 Kč
Technologie přípravy pokrmů 3.
Fortuna, Praha, 2008
Maso, vnitřnosti a vedleší části - Pokrmy z různých druhů masa a vnitřností-Příprava všemi tepelnými úpravami - Zřízení pro zpracování potravin - Ucho ...
Skladem cena: 80 Kč