Knihkupectví - antikvariát M.Bartunek

www.knihy-turnov.cz facebook

Vyhledávání

Nové knihy
Antikvariát

ANTIKVARIÁT-KNIHKUPECTVÍ ul.5.května 704, OTEVŔENO - Po.-Pá.---9.00-16.00. přestávka 12.00-13.00. tel:739006397.
Vánoce PO-Pa 9-12,13-17 So 10-12
[e-shop] Antikvariát
 Jednotné zásady obsluhy

Jednotné zásady obsluhy

Karel Pinka, Bohuslav Rubáš, Jan Sváček

Skladem cena: 50 Kč

Cukrářská výroba I  Pro 1. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka

Cukrářská výroba I Pro 1. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka

BLÁHA, Ludvík; KADLEC, František; PLHOŇ, Zdeněk

První díl učebnice, uvádějící druhy výrobků z těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Skladem cena: 120 Kč

Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Karel Bláha

Skladem cena: 120 Kč

Cukrářská výroba 2

Cukrářská výroba 2

Bláha Conková Kadlec

Skladem cena: 120 Kč

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Libor Mašek

-skladkvet

Skladem cena: 79 Kč

Práce číšníka u stolu hosta

Práce číšníka u stolu hosta

Srkala, Antonín Černý, Jiří

Dranžírování, flambování a dochucování.

Skladem cena: 60 Kč

Společenské chování v kostce

Společenské chování v kostce

JEČNÝ Doromil Judr

Skladem cena: 60 Kč

Stolničení

Stolničení

Gustav Salač

Skladem cena: 90 Kč

Stolničení

Stolničení

Gustav Salač, ill. Václav Hanuš

Učební text pro studijní obor provoz hotelů a společného stravování a pro učební obor číšník a kuchař-číšník.

Skladem cena: 75 Kč

SUROVINY PRO UČEBNÍ OBOR CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA

SUROVINY PRO UČEBNÍ OBOR CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA

Bláha Ludvík, Šrek František

-skladkvet-

Skladem cena: 150 Kč

Technologie příápravy pokrmů 2

Technologie příápravy pokrmů 2

Sedláček H.

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy.

Skladem cena: 80 Kč

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1

Hana SEDLÁČKOVÁ, Pavel OTOUPAL

Skladem cena: 90 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Skladem cena: 75 Kč

Technologie přípravy pokrmů 3.

Technologie přípravy pokrmů 3.

Fortuna, Praha, 2008

Maso, vnitřnosti a vedleší části - Pokrmy z různých druhů masa a vnitřností-Příprava všemi tepelnými úpravami - Zřízení pro zpracování potravin - Ucho ...

Skladem cena: 80 Kč

Technologie přípravy pokrmů  4

Technologie přípravy pokrmů 4

E. Brhlík, J. Romaňuk

Skladem cena: 80 Kč

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 5

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 5

Hana SEDLÁČKOVÁ a KOL.F

Skladem cena: 80 Kč

Technologie v kostce

Technologie v kostce

Vodochodcká/Štěpánek

Skladem cena: 80 Kč

Výživa v kostce

Výživa v kostce

Hrubý S.

Skladem cena: 79 Kč

Počet knih na stránku